Beveiligingsinstallatie

Het aantal inbraken stijgt jaarlijks. Een goede beveiliging tegen inbraak is daarom steeds belangrijker, dit kan zowel in uw woonhuis of bedrijfspand. U heeft zelf veel invloed op uw veiligheid door het sluiten van ramen en deuren als u weggaat of het vragen om aan uw buren om op te letten als u weg bent. Maar ben eens eerlijk, geeft dat het veilige gevoel wat u zou willen hebben? Hetzelfde geldt voor de veiligheid van uw bedrijf. De ontwikkelingen op het gebied van beveiligingsinstallaties gaat hard en zijn moeilijk bij te houden. Welke alarmsystemen zijn geschikt voor welke woning en/of bedrijfspand? Heeft u een alarmsysteem nodig met of zonder camera? Welke oplossing is het meest geschikt voor uw situatie en wensen?  Allemaal vragen die wij graag voor u beantwoorden en oplossen. 

Mogelijkheden voor inbraakbeveiliging

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van beveiliging. De meest gekozen inbraakbeveiliging is een alarminstallatie. Hierin zijn weer verschillende mogelijkheden zoals akoestisch of optische signalering of camerabewaking. Ongewenste bezoekers worden door de sensoren van het alarmsysteem opgemerkt bij binnenkomst, waarna er direct een melding gaat naar u of de alarmcentrale. Bij de alarmcentrale is er 24/7 iemand bereikbaar die direct in actie komt bij een melding. Na onderzoek of het daadwerkelijk over een inbraak gaat wordt meteen de politie ingeschakeld. Op deze manier wordt de kans op het pakken van indringers vergroot en is uw woning of bedrijfspand goed beveiligd. 

Hoe gaan we te werk?

We starten met de vraag via welke wegen een inbreker uw woning of bedrijfspand in kan komen. Na het beantwoorden van deze vraag kan er een keuze gemaakt worden voor de meest geschikte veiligheidsoplossing. Risicopunten, mogelijke looproutes en mogelijke schuilplaatsen worden inzichtelijk gemaakt in een beveiligingsplan. 

Technisch up-to-date

Ontwikkelingen op beveiligingstechniek gaan snel. Nieuwe ontwikkelingen zoals biometrie (handpalm, vinger, irisscan) of keytags volgen wij op de voet. Of wat denkt u van alarmsystemen via een app op uw smartphone? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes die passen bij uw wensen, budget en behoeftes.

 
 

Terug naar overzicht
Elektrotechniek Een huishouden of bedrijf draaiende houden zonder elektriciteit is vandaag de dag onmogelijk. He... Lees verder Domotica U hoort leest en ziet steeds meer over domotica. Maar waar moet u beginnen met huisautomatiserin... Lees verder Zonnepanelen Zonne-energie voor iedereen! Elektro Service Eersel levert betaalbare zonnepanelen aan mensen z... Lees verder Led-verlichting Een led is een elektronische component, een halfgeleider die licht uitzendt als er een elektrisc... Lees verder Beveiliging Het aantal inbraken stijgt jaarlijks. Een goede beveiliging tegen inbraak is daarom steeds belan... Lees verder NEN 3140 arbeidsmiddelen Veiligheid op de werkvloer is belangrijk. U zorgt als werkgever graag goed voor uw personeel. Va... Lees verder

Klanten waar we trots op zijn