Elektrotechniek

Een huishouden of bedrijf draaiende houden zonder elektriciteit is vandaag de dag onmogelijk. Het is dan ook noodzakelijk dat u in uw woning of bedrijf beschikt over een betrouwbare en veilige installatie.

Elektro Service Eersel is gespecialiseerd in het aanleggen of aanpassen van elektrotechnische installaties in bestaande- of nieuwbouw woningen en in de utiliteitsbouw. Het aanleggen of aanpassen van dergelijke installaties is maatwerk. Wij zorgen ervoor dat uw elektrotechnische installatie doeltreffend en veilig is!

Uw wensen
Wij beschikken over brede kennis en ervaring van elektrotechnische systemen binnen woningen en (bedrijfs)panden. In overleg met u verzorgen wij een compleet ontwerp. Hierin vertalen wij uw wensen, informeren en adviseren u over de mogelijkheden die passen bij uw specifieke situatie.

Uw veiligheid
Dat elektriciteit gevaarlijk kan zijn is bekend. Staat u er wel eens bij stil dat de elektrotechnische installatie in uw huis en/of bedrijfspand een gevaar kan vormen? Dit door de vele apparatuur die er in de loop van de tijd op is aangesloten. Toch zijn er veel ongelukken te voorkomen door uw elektrotechnische werkzaamheden professioneel uit te laten voeren.

Onze service
Wat van groot belang is, is dat onze dienstverlening niet stopt na de oplevering van uw project. U kunt altijd een beroep doen op onze onderhouds- en serviceafdeling. Voor alle voorkomende dag- en nacht storingen kunt u bij ons terecht.

Terug naar overzicht
Elektrotechniek Een huishouden of bedrijf draaiende houden zonder elektriciteit is vandaag de dag onmogelijk. He... Lees verder Domotica U hoort leest en ziet steeds meer over domotica. Maar waar moet u beginnen met huisautomatiserin... Lees verder Zonnepanelen Zonne-energie voor iedereen! Elektro Service Eersel levert betaalbare zonnepanelen aan mensen z... Lees verder Led-verlichting Een led is een elektronische component, een halfgeleider die licht uitzendt als er een elektrisc... Lees verder Beveiliging Het aantal inbraken stijgt jaarlijks. Een goede beveiliging tegen inbraak is daarom steeds belan... Lees verder NEN 3140 arbeidsmiddelen Veiligheid op de werkvloer is belangrijk. U zorgt als werkgever graag goed voor uw personeel. Va... Lees verder

Klanten waar we trots op zijn