Een huishouden of bedrijf draaiende houden zonder elektriciteit is vandaag de dag onmogelijk. Het is dan ook noodzakelijk dat u in uw woning of bedrijf beschikt over een betrouwbare en veilige installatie.

Elektro Service Eersel is gespecialiseerd in het aanleggen of aanpassen van elektrotechnische installaties in bestaande- of nieuwbouw woningen en in de utiliteitsbouw. Het aanleggen of aanpassen van dergelijke installaties is maatwerk. Wij zorgen ervoor dat uw elektrotechnische installatie doeltreffend en veilig is!


Uw wensen

Wij beschikken over brede kennis en ervaring van elektrotechnische systemen binnen woningen en (bedrijfs)panden. In overleg met u verzorgen wij een compleet ontwerp. Hierin vertalen wij uw wensen, informeren en adviseren u over de mogelijkheden die passen bij uw specifieke situatie.


Uw veiligheid

Dat elektriciteit gevaarlijk kan zijn is bekend. Staat u er wel eens bij stil dat de elektrotechnische installatie in uw huis en/of bedrijfspand een gevaar kan vormen? Dit door de vele apparatuur die er in de loop van de tijd op is aangesloten. Toch zijn er veel ongelukken te voorkomen door uw elektrotechnische werkzaamheden professioneel uit te laten voeren.


Onze service
Wat van groot belang is, is dat onze dienstverlening niet stopt na de oplevering van uw project. U kunt altijd een beroep doen op onze onderhouds- en serviceafdeling. Voor alle voorkomende dag- en nacht storingen kunt u bij ons terecht.

Advies en offerte
Wij komen graag bij u langs om u de nodige adviezen te geven. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte of adviesbezoek aan.