Zonne-energie voor iedereen!
Elektro Service Eersel levert betaalbare zonnepanelen aan mensen zoals u die flink willen besparen op hun energierekening. De zonnepanelen worden uiteraard correct en vakkundig gemonteerd. 

Een lagere energierekening
Met zonnepanelen wekt u zelf stroom op. Onafhankelijk van energieleveranciers,
want de zon schijnt overdag altijd.
Dat betekent dus gratis stroom. Wanneer je stroom afneemt van een energieleverancier krijgt u uiteindelijk de rekening gepresenteerd. Bij het gebruik van zonnepanelen bent u onafhankelijk en betaalt u niet langer te veel voor stroom.
Waardestijging van uw huis
Dankzij de zonnestroom zal uw huis beter verkoopbaar worden tegen een hogere prijs. Bovendien krijgt uw huis een hoger energielabel. Wanneer de nieuwe huiseigenaar de panelen niet op prijs stelt, dan verhuist u uw zonnepanelen gewoon mee naar uw nieuwe woning.


Belastingvoordeel

Een Nederlandse particulier die zonnepanelen op zijn woning heeft gemonteerd is in principe ondernemer voor de BTW, indien de energie ook wordt teruggeleverd aan het net. De BTW op aanschaf en montage van de zonnepanelen kan de particulier dus terug vragen van de belastingdienst.

Beter voor het milieu
De zon is een onuitputtelijke bron van duurzame energie. Zonne-energie is niet schadelijk voor het milieu. Voorbeelden van duurzame energie zijn windmolens en zonnepanelen. Olie, kolen en gas zijn voorbeelden van energie die wel opraken én schadelijk zijn.


Zonnepanelen reinigen
Klik hier voor meer informatie.