Duurzaamheid

Elektro service Eersel begrijpt dat onze toekomst alleen gegarandeerd is door middel van duurzame oplossingen. Samen werken we aan de toekomst! 

De ontwikkeling van duurzame technologieën gaat hard voor zowel particulieren en bedrijven. Het aandeel van led-verlichting groeit hard, er komen steeds meer elektrische auto’s en laadpalen en op steeds meer daken liggen tegenwoordig zonnepanelen. Duurzame oplossingen zijn er volop en zullen blijven ontwikkelen door de focus op een beter milieu. Er bestaan tal van systemen die zorgen voor aanzienlijke kostenbesparingen.

Elektro service Eersel helpt u graag met duurzame oplossingen. Wij bieden duurzame oplossingen voor particulieren en bedrijven. Al in een vroeg stadium zagen wij het belang van duurzaamheid en zijn we ons gaan verdiepen in de betreffende installatietechniek. Gebouwen kunnen zoveel energie efficiënter worden en daar kunt u veel geld mee besparen!


Onze duurzame oplossingen

Led-verlichting: de keuze voor led-verlichting wordt steeds meer de standaard. Met led-verlichting bespaart u enorm op de energiekosten. Ze hebben een lange levensduur en zijn milieuvriendelijker dan andere vormen van verlichting.

Zonnepanelen: over deze vorm van energie opwekken kunnen we u deskundig adviseren en desgewenst aanleggen en installeren. 

Klanten waar we trots op zijn